headerphoto

Over KWh techniek

KWh techniek is al enkele jaren succesvol actief op het gebied van duurzame energie en zonnepanelen. KWh techniek is een initiatief van ondernemer Gert van Heerde. Hij heeft om zich heen een netwerk van professionals en leveranciers verzameld die een topproduct leveren en vakwerk leveren.

Specialist in dunne-filmtechniek

KWh techniek verkoopt A-merk zonnepanelen en toebehoren en we verzorgen installaties en onderhoud. We zijn specialist op het gebied van dunne-film techniek waarbij een hogere opbrengst gegarandeerd is, dan met vele concurrerende systemen.

Projecten in heel Nederland

KWh techniek werkt in opdracht van zowel zakelijke als particuliere klanten. We hebben inmiddels al vele projecten gerealiseerd, over heel Nederland. Daarbij werken we vaak ook nauw samen met lokale dienstverleners.

Bel, mail of bezoek ons

Service begint bij KWh techniek met een persoonlijk advies. Daarin nemen we de tijd voor u. U kunt ons bellen of mailen, maar ook bezoeken in ons kantoor in Dedemsvaart (Overijssel). We heten u graag en vrijblijvend welkom onder het genot van een kop koffie.

Wilt u meer weten over de producten en/of diensten van KWh techniek?
Neem dan contact op of vul het contactformulier in.

Wij helpen u graag verder!