headerphoto

Onze producten

KWh techniek werkt met topproducten. Onze dunne-filmpanelen bieden verschillende voordelen. De kans op beschadiging is kleiner en ze zijn te monteren in parallelschakeling (in plaats van serieschakeling). Dat geeft dus zeker meer rendement dan andere panelen.

100% recyclebare zonnepanelen

Duurzaamheid vertaalt zich bij KWh techniek ook werkelijk in het gebruik van de materialen. Zo zijn wij RoHS-gecertificeerd. Dit staat voor beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen. Onze zonnepanelen bestaan bijvoorbeeld uit materiaal dat 100% recyclebaar is.

Fabrikanten van A-merken

KWh techniek werkt samen met fabrikanten en leveranciers van A-merken. Hieronder vindt u enkele van deze toonaangevende partners van KWh techniek.

Qurrent

Qurrent is een energieleverancier die op de markt is gekomen dankzij stichting DOEN. Qurrent is specialist in het helpen van klanten met zo efficiënt mogelijk opwekken en besparen van energie. Zo wordt Qurrent door de consumentenbond en Greenpeace ook maximaal beoordeeld op duurzaamheid, omdat haar prioriteit duurzame energie is en geen maximale winst.

Solar Frontier

Solar Frontier is de grootste producent op het gebied van CIS dunne-filmpanelen. De panelen zijn uiterst efficiënt en weten ook een goede opbrengst te realiseren bij weinig licht en ongunstige hellingen. Het moederbedrijf van Solar Frontier is Showa Shell Sekiyu uit Japan, dat zich al ruim 40 jaar bezig houdt met zonne-energie.

ABB omvormers

ABB (Power-One) is de een na grootste omvormerproducent ter wereld. De omvormers van ABB hebben de hoogste rendementen in de industrie. Een indicatie voor de betrouwbaarheid van ABB is de garantietermijn van 10 jaar op de drie-fase-omvormers.